RAKENNUS­­PALVELUT

Rakennuspalveluihimme kuuluvat kattavasti uudisrakentamisen, saneerausrakentamisen, remontoinnin ja purkamisen palvelut. Pyrimme toteuttamaan kaikki toimeksiantomme alusta loppuun täydellisenä palveluna, eli hankimme tarvittavat materiaalit, teemme työt ja hoidamme jälkisiivoukset aina asiakkaidemme toiveiden ja tarpeiden mukaan. Halutessanne voimme myös esimerkiksi toimittaa pelkät materiaalit rakennuskohteeseen, tai tehdä pelkät työt asiakkaan hankkimilla materiaaleilla. Omien sähkö- ja putkimiesten ansiosta saat kaikki rakentamiseen liittyvät palvelut kätevästi saman katon alta.

Teemme myös remontit kaiken kokoisiin kohteisiin, oli kyseessä sitten kotisi sisätilaremontti tai vanhan navetan kunnostaminen. Remontit toteutamme aina laadusta tinkimättä kohteen laajuudesta riippumatta varmistaaksemme, että työt tehdään turvallisesti ja kestävästi.

Rakennusten purut. Toisinaan rakennukset voivat päästä niin huonoon kuntoon, että remontoinnin sijaan kustannustehokkain ratkaisu on purkaa vanha rakennus. Käytössämme olevalla kalustolla pystymme toteuttamaan myös kaikenlaiset purkutyöt pelkkien huoneiden tai seinien purkamisesta kokonaisten rakennusten purkamiseen maan tasalle asti. Purkutyöt teemme aina määräysten ja standardien mukaisesti turvallisuuden takaamiseksi.

KIINTEISTÖ­HUOLTOPALVELUT

Kiinteistöhuollon osalta palvelemme taloyhtiöitä, yrityksiä ja yksityisiä asiakkaita. Kiinteistöjen käyttömukavuuden ja viihtyvyyden takaamiseksi ulkoalueiden täytyy olla moitteettomassa kunnossa. Kauttamme saatte täydelliset kiinteistöhuoltopalvelut sekä yksityisille tonteille, taloyhtiöille ja yritysten toimitiloille.

Kohteista riippuen toteutamme kiinteistönhuoltoa kone- tai käsitöinä. Auraamme talvisin lumet teiltä ja pihoilta, siirrämme kinokset lumenkaatopaikoille ja hiekoitamme liukkaat paikat. Kesäisin niitämme ja leikkaamme nurmikot, tienvarret ja vesakot sekä harjaamme pihat ja kadut puhtaiksi ylimääräisestä pölystä ja roskista.

Teemme kiinteistöhuoltoa sekä keikkaluontoisena työnä että pidempiaikaisina sopimuksina riippuen asiakkaidemme tarpeista.

Ota yhteyttä ja kysy kuinka voimme auttaa kiinteistönne huollossa.

PALVELUT

posti@lautala.fi