Kiinteistöhuolto Kouvola ja Kymenlaakso

Kiinteistöhuollon osalta palvelemme taloyhtiöitä, yrityksiä ja yksityisiä asiakkaita. Kiinteistöjen käyttömukavuuden ja viihtyvyyden takaamiseksi ulkoalueiden täytyy olla moitteettomassa kunnossa. Kauttamme saatte täydelliset kiinteistöhuoltopalvelut yksityisille tonteille, taloyhtiöille ja yritysten toimitiloille. Kiinteistöhuoltoa teemme pääsääntöisesti Kouvolan alueella.

Kattavat kiinteistöhuoltopalvelut talvi- ja kesäkausille

Kohteista riippuen toteutamme kiinteistönhuoltoa kone- tai käsitöinä. Huolehdimme talvisin pihojen ja teiden puhtaanapidosta lumesta sekä hiekoituksesta. Kesäisin niitämme ja leikkaamme nurmikot, tienvarret ja vesakot sekä harjaamme pihat ja kadut puhtaiksi ylimääräisestä pölystä ja roskista. Teemme myös tarvittavat viherrakennustyöt ja pihapuiden kaadot turvallisesti kohteessa kuin kohteessa. Monipuolisen osaamisemme ja kalustomme ansiosta voit olla varma, että voimme vastata kaikenlaiseen kiinteistöhuollon tarpeisiin.

Teemme kiinteistöhuoltoa sekä keikkaluontoisena työnä, että pidempiaikaisina sopimuksina riippuen asiakkaidemme tarpeista. Kiinteistönhuollon palvelut ovat saatavilla ensisijaisesti Kouvolassa ja lähialueilla. Ota yhteyttä ja kerro kuinka voimme auttaa kiinteistönne huollossa!

Tarjoamamme kiinteistöhuolto­palvelut

  • Talvikunnossapito (hiekoitus, auraus, polanteen poistot, lumen poisajo)
  • Kesäkunnossapito (harjaus, nurmenleikkaus, viherrakennustyöt, pihapuiden kaadot, piha-alueiden siivous)
  • Vesakkojen raivaus
  • Kiinteistöjen ylläpito ja korjaustyöt

RAKENNUS JA MAANSIIRTO LAUTALA OY

posti@lautala.fi