Kattavaa rakennuspalvelua Kouvolassa

Rakennuspalveluihimme kuuluvat kattavasti uudisrakentamisen, saneerausrakentamisen ja remontit. Pyrimme toteuttamaan kaikki toimeksiantomme alusta loppuun täydellisenä palveluna, eli hankimme tarvittavat materiaalit, teemme työt ja hoidamme jälkisiivoukset aina asiakkaidemme toiveiden ja tarpeiden mukaan. Halutessanne voimme myös esimerkiksi toimittaa pelkät materiaalit rakennuskohteeseen, tai tehdä pelkät työt asiakkaan hankkimilla materiaaleilla. Luotettavien yhteistyökumppaneidemme ansiosta saat kaikki rakentamiseen liittyvät palvelut kätevästi saman katon alta. Rakennuspalvelumme ovat käytettävissä Kouvolassa ja lähialueilla.

Uudisrakentamisen palvelut

Uudisrakentamisessa olemme työskennelleet useilla erilaisilla työmailla. Pientalojen rakentaminen, teollisuusrakentaminen ja maatalousrakentaminenkin ovat tulleet meille hyvin tutuiksi toimintavuosiemme varrella. Monipuolinen kokemus erilaisista työmaista onkin ollut eduksi uudisrakentamisen parissa, kun tietämys rakennustavoista ja materiaaleista ei rajoitu pelkkiin pienrakennuksiin.

Saneeraukset ja remontit Kouvolan alueella

Teemme myös remontit kaikenkokoisiin kohteisiin, oli kyseessä sitten kotisi sisätilaremontti tai vanhan navetan kunnostaminen. Remontit toteutamme aina laadusta tinkimättä ja kohteen laajuudesta riippumatta varmistaaksemme, että työt tehdään turvallisesti ja kestävästi. Kauttamme saatte myös kosteiden tilojen korjaustyöt, joiden parissa on aina parasta luottaa kokeneen ammattilaisen taitoihin. Liiketilojen saneeraukset ja toimitilamuutokset ovat myös meille tuttuja töitä, joten asiakkaanamme saat kaikki tarvitsemasi remonttipalvelut!

Toteutamme rakentamisen ja remontinnin lisäksi myös purkutyöt

Teemme pienet ja suuret purut, yksittäisestä seinästä kokonaisiin rakennuksiin. Hoidamme urakan vastuullisesti alusta loppuun ja siivoamme jälkemme lähtiessä.

Lue lisää purkupalveluistamme

RAKENNUS JA MAANSIIRTO LAUTALA OY

posti@lautala.fi